Mr. dr. Eric Ebben – Juridisch Adviseur

Mr. Dr. Eric Ebben: Juridisch Adviseur en Specialist Echtscheiding

Mr. Dr. Eric Ebben heeft in Nederland als docent aan de Radboud Universiteit internationaal privaatrecht gedoceerd. Aan de Erasmus universiteit doceerde hij Handelsrecht met als specialiteit Zeerecht en personen en familierecht. Vervolgens werd hij gevraagd bij Notariële vakken aan de VU, waar hij vervolgens meer dan 20 jaar met bijzonder veel liefde les heeft gegeven. Hij heeft het etiket dat hij een van de voornaamste experts is op het gebied van Internationale familiezaken en familiebedrijven. Uit hoofde van deze expertise geeft hij tegenwoordig nog steeds scholing aan Advocaten, Notarissen, Mediators, Financial Planners en Gerechtsdeurwaarders.

Adviseert zelfs specialisten

Naast FamilyMatter heeft hij ook een uitgebreide (internationale) adviespraktijk voor Advocaten en Notarissen en is een van de weinige experts op het gebied van Notarieel tuchtrecht. Eric schrijft boeken en artikelen voor de vakbladen van advocaten en notarissen  en is lid van de Raad van Advies voor Split Online. En een van de experts achter  wolterskluwer.nl/smartdox/echtscheiding.

Deskundig als geen ander

Omdat Eric continu bezig ben is zijn vakgebied, zal hij altijd werken met creatieve oplossingen die ook voor u in toekomst blijvend zullen zijn. Hij zal in alle gevallen op zoek gaan naar de beste oplossing voor u in juridisch, fiscaal en financieel opzicht en er voor zorgen dat uw convenant geheel naar uw wensen wordt opgesteld.

Category
Share :