Erfenis Advies

Erfrecht is mijn core business!

Eric Ebben: “Ik adviseer ERFRECHT voor particulieren, advocaten, notarissen en financieel experts. Door mijn kennis, krijgt u in de meeste gevallen binnen 48 uur een passend advies. Ik heb vaak maar een fractie van de tijd nodig heb om het probleem in kaart te brengen en de oplossing aan te dragen, dan iemand met minder ervaring. Op mijn publicatielijst zal er wel een artikel over vermeld staan, zelfs als u nu denkt dat u de enige bent met uw probleem.

Mijn specialisme daarbij is het testamentaire erfrecht en met name de legitieme. Effectieve onterving van kinderen is wel mogelijk, wanneer een combinatie van instrumenten wordt ingezet. Met mijn expertise in het erfrecht kan ik niet alleen de tekst van het testament uitleggen, maar ook wat daarmee bedoeld is en achteraf nog aan te doen valt.

Op het gebied van huwelijksvoorwaarden kan ik met mijn expertise van de jurisprudentie op het gebied van het niet uitgevoerde periodieke verrekenbeding ook voor advocaten veel betekenen, met name vooraf om problemen bij een scheiding te voorkomen.

In mijn proefschrift ging de meeste aandacht uit naar de legitieme, maar ook op het gebied van de successiewet liggen kansen en mogelijkheden, die maar al te vaak onbenut blijven.”

Heeft u Erfenis Advies nodig? Contact Eric Ebben voor een afspraak

Heeft u een vraag over nalatenschappen? Of advies? Neem vrijblijvend contact op met Eric Ebben via het contactformulier op deze website, mail via eric@familymatter.nl of bel: 0251-657000.